Conference League: Έκαναν «σεφτέ» Βιτόρια Γκιμαράες και Ραπίντ Βιέννης

Ιάσονας Θεριός
Ραπίντ - Conference League

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν στο Conference League οι Βιτόρια Γκιμαράες και Ραπίντ Βιέννης που επικράτησαν των Τσέλιε και Μπασάκσεχιρ αντίστοιχα.

Μπήκαν με το δεξί στη League Phase του Conference League και μάζεψαν τους πρώτους τους βαθμούς η Βιτόρια Γκιμαράες και η Ραπίντ Βιέννης.

Οι Πορτογάλοι δίχως καν να ζοριστούν πέρασαν σαν... οδοστρωτήρας πάνω από την Τσέλιε εντός έδρας και πήραν τη νίκη με 3-1. Ο Σάμου άνοιξε το σκορ στο 7' και ο Γκουστάβο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 36', ενώ στο 62' ο Τιάγκο Σίλβα έβαλε από νωρίς τέλος στις όποιες ελπίδες επιστροφής των φιλοξενούμενων στο ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι Σλοβένοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Μάτκο.

Από την πλευρά της, σπουδαίο τρίποντο πήρε η Ραπίντ που έφυγε από την Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Μπασάκσεχιρ με το τρίποντο χάρη στη νίκη με 2-1. Ο Λουί Σάουμπ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 43' και παρά την απάντηση του Πιόντεκ στο 45+2', ο Αυστριακός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 46' χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα