ΑΠΟΕΛ: Δοκιμάζει απόψε τα όρια του

ΑΠΟΕΛ: Δοκιμάζει απόψε τα όρια του

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Απόψε στο Δουβλίνο, το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ φέρνει το πρώτο του σπουδαίο βήμα, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει την παραδοσιακή δύναμη της Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς (ΡΙΚ 1, 22:00).

Στο «Στάδιο Ταλάγκτ», που θα φιλοξενήσει 10.500 θεατές, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την ευκαιρία να εγκαινιάσουν τη νέα ευρωπαϊκή τους περιπέτεια με νικηφόρα διάθεση, πλαισιωμένοι από την ακλόνητη υποστήριξη 700 πιστών οπαδών που ταξίδεψαν για να βρεθούν στο πλευρό τους.

Με το νωπό αποτύπωμα της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου να βαραίνει τη σκέψη, ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να ανακτήσει την επιθετική του ορμή και να επιδείξει αποφασιστικότητα στο χορτάρι. Η αποψινή δοκιμασία απαιτεί συγκέντρωση, δημιουργικότητα και υψηλή απόδοση.

Σε επίπεδο αγωνιστικής προετοιμασίας, ο Ζοζέ Ντομίνγκες βλέπει το ρόστερ του να ενισχύεται από τις επιστροφές των Μάγιερ και Πολυκάρπου. Στον αντίποδα, σημαντικές απουσίες καταγράφονται με τον Σαρφό να μένει εκτός λόγω της απαγόρευσης εισόδου από τις ιρλανδικές αρχές και τον Δώνη να παραμένει ανενεργός λόγω λοίμωξης. Παράλληλα, οι Πίζι, Ντράζιτς και Σιπριάνο βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η ενδεκάδα αναμένεται να διαμορφωθεί με αλλαγές του Ντομίνγκες. Συγκεκριμένα θα δούμε τον Μπέλετς να υπερασπίζεται την εστία, την άμυνα να ενισχύεται από τον Πέτροβιτς, τον Ντβάλι και τον Λαΐφη, ενώ στα άκρα αναμένεται η συνεισφορά των Τσεπάκ, Σούσιτς ή Κιντιγιά. Η μεσαία γραμμή θα κατευθύνεται από τους Κοσταντίνοφ, Τεχέρα και Αμπάνια, ενώ την επίθεση θα συνθέσουν οι ταχύτατοι Μαρκίνιος και Ντονγκαλά, με τον έμπειρο Ελ Αραμπί να κυνηγά τις ευκαιρίες για γκολ.

Το σκηνικό είναι έτοιμο για έναν αγώνα που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ΑΠΟΕΛ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την ομάδα να επιζητά τη νίκη που θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα