Προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας στην πρεμιέρα της League Stage

Προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας στην πρεμιέρα της League Stage

Newsroom
gazzettacy_native_omonoia-bikingkoyr_03.10_press
Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ομόνοιας ξεκινά με το ματς κόντρα στη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (19:45).

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet


Σπουδαία βραδιά για την Ομόνοια. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο Europa Conference League αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ισλανδική Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (19:45).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Το «τριφύλλι» χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Τορπέντο, Φέχερβαρ και Ζίρα στα προκριματικά για να φτάσει μέχρι εδώ και είναι δεδομένο πως είναι το φαβορί για μία νίκη, που θα βάλει από νωρίς την Ομόνοια σε καλή θέση για να κυνηγήσει κάτι σπουδαίο στη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία. Η Βίκινγκουρ δε διαθέτει σε καμία περίπτωση την ποιότητα των γηπεδούχων και η ποδοσφαιρική λογική λέει πως η ομάδα του Νταμπράουσκας θα μπει από νωρίς σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση. Στο 2.10 το ενδεχόμενο για άσο από ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος πως θέλει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Το «τριφύλλι» διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και μπορεί να ανεβάσει το σκορ, φτάνοντας σε μία άνετη και άκρως σημαντική επικράτηση. Ο συνδυασμός του άσου με το Over 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Είναι επίσης δεδομένο πως η Βίκινγκουρ απέχει πολύ από το συνολικό επίπεδο της Ομόνοιας και δύσκολα θα μπορέσει να την απειλήσει. Το «τριφύλλι» είναι ικανό να… καθαρίσει το ματς και να φτάσει σε μία επαγγελματική νίκη, με το ενδεχόμενο για ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών το 1-0, 2-0, 3-0 να προσφέρεται σε απόδοση 2.75.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ
NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-OMONOIA30.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα