Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Το 4-0 είναι μεγάλο σκορ και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Το 4-0 είναι μεγάλο σκορ και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Newsroom
dabraouskas_niki
Μετά την μεγάλη επικράτηση της Ομόνοιας με 4-0 επί της Βίκινγκουρ για την πρώτη αγωνιστική του Conference League, ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε δηλώσεις του τόνισε την κομβικότητα της σημερινής αναμέτρησης και την άποψη του για την εικόνα της ομάδας του.

Ο απόλυτος «μαέστρο» της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας, καθώς ήταν εκείνος ο άνθρωπος, του οποίου οι αλλαγές, γυρίσανε τούμπα το παιχνίδι.

Η είσοδος των Χαραλάμπους, Αλιούμ και Κακουλλή ήταν κομβική, καθώς και τα τέσσερα τέρματα προέκυψαν από δικές τους ενέργειες. Ένα άκρως θετικό αντίκτυπο που «επέβαλλε» ο Λιθουανός τεχνικός αφού είδε την προβληματική εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Στα όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες μετέπειτα ωστόσο, εμφανίστηκε συγκρατημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το 4-0 είναι μεγάλο σκορ και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν είχαμε την εικόνα που ήθελα. Στο α’ μέρος δεν είχαμε σωστές τοποθετήσεις, κάναμε αρκετά λάθη. Μετά από κάποιες αλλαγές καταφέραμε να μπούμε στο ματς. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε κι όταν σκοράραμε το πρώτο μας γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα. Βοήθησαν και οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή γιατί έβαλαν πολύ πίεση και κατάφεραν να σκοράρουν».

Μετέπειτα ακολούθησαν και δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου:

«Καλησπέρα σας πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια της Ομόνοιας μια μεγάλη νίκη με καλή εμφάνιση ειδικότερα στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα και πρέπει να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε.»


«Κάναμε στην ανάπαυλα όμως τα σωστά πράγματα και δείξαμε πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να παίξουμε γρήγορα αλλά και μυαλωμένα όταν έχουμε στατικές φάσεις και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».


«Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο είχαν τα τρεξίματα που θέλαμε και αυτό βοήθησε να έχουμε απόψε ένα ευρύ σκορ. Έχουμε λίγες ώρες για ξεκούραση και από αύριο βλέπουμε μόνο τον Άρη.»

Ξάφνιασε την Ομόνοια ο τρόπος που μπήκε στο ματς η Βίκινγκουρ;

«Είμαστε σε παιχνίδια Ευρώπης και πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και υπήρχαν διαστήματα που οι ποδοσφαιριστές μου έδειχναν αγχωμένοι εξού και δίναμε την μπάλα συχνά στον αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο όμως είναι 90 λεπτά και εμείς το δεύτερο μέρος βρήκαμε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούμε, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και αυτό είναι η ουσία.»

Θα επηρεάσει την ομάδα το γεγονός πως σήμερα δεν είδαμε rotation;


«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και με τον Άρη περιμένουμε πολλά πράγματα να είναι αλλιώς σε σχέση με σήμερα έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε και θα το κάνουμε.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα