Ομόνοια, αντίπαλος Βικινγκούρ: «Τους δώσαμε φθηνά γκολ»

Ομόνοια, αντίπαλος Βικινγκούρ: «Τους δώσαμε φθηνά γκολ»

Newsroom
dabraouskas_proponitis
Δηλώσεις παραχώρησε και ο προπονητής της Βίκινγκουρ Άρνα Γκούνλαγκσον, μετά τον διασυρμό της ομάδας του με 4-0 από την Ομόνοια, χαρακτηρίζοντας ως «φθηνά» τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Αν μη τι άλλο, σίγουρα ο κόουτς των Ισλανδών δεν ήταν ικανοποιημένος με την έκβαση της σημερινής αναμέτρησης. Ο Γκούνλαγκσον είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται άρτια στο πρώτο ημίχρονο και να απειλεί περιορισμένα, ενώ στο δεύτερο είδε μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση, της οποίας την αιτία προσδιόρισε στις δηλώσεις του.

Αναλυτικότερα:

«Η Ομόνοια είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα, όμως στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος δώσαμε κάποια φτηνά γκολ στον αντίπαλο. Είπα στα παιδιά πως έπρεπε να προσέξουμε τον Κουλιμπαλί στις στημένες φάσεις καθώς σκοράρει αρκετά συχνά από τέτοιες φάσεις. Δεν τα καταφέραμε όμως, είμαι περήφανος για την προσπάθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα