Σάμροκ Ρόβερς - ΑΠΟΕΛ 1-1: «Χ»αρακίρι στις καθυστερήσεις για τους πρωταθλητές

Newsroom
Ο ΑΠΟΕΛ, στην επιστροφή του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας, κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Ντομίνγκες, ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος, προηγήθηκε με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη στο 59', αλλά μια απρόσεχτη άμυνα στις καθυστερήσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Γοτς με κεφαλιά να ισοφαρίσει.

Δυναμικό ξεκίνημα από τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς το γκολ ωστόσο

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και απείλησε στο 1’ με το σουτ του Μαρκίνιος, το οποίο απέκρουσε ο Πολς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και στο 17’ ξανά με τον Μαρκίνιος έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου πήγε λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη Σάμροκ να μην μπορεί να απειλήσει και την ομάδα του Ντομίνγκες με τη σειρά της να αδυνατεί να δημιουργήσει φάσεις. Έτσι, το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα και χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις.

Ξεκίνημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λυτρωτής ο Λαΐφης αλλά ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ευνοϊκά για τους πρωταθλητές Κύπρου, καθώς ο Φαρούτζια της Σάμροκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από μαρκάρισμα στον Μαρκίνιος. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τεχέρα σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Κλίρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 58’ ο Λαΐφης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Πελς προέβη σε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Ότι δεν κατάφερε, ένα λεπτό νωρίτερα, ο Κύπριος το έκανε πράξη ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από κόρνερ του Τεχέρα, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68’ ο Ισπανός απείλησε με σουτ το οποίο πήγε άουτ, ενώ στο 74’ ο Κένι βρέθηκε απέναντι στον Μπέλετς, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ απέκρουσε. Στο 85' ο Μαρκίνιος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ πήγε άουτ. Στο 90+2 ο Γοτς πήρε την κεφαλιά και έγραψε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Σάμροκ (Στέφεν Μπράντλεϊ): Πελς, Χόνοχαν, Λόπες, Γκρέις, Κλίρι, Νάγκεντ (77′ Μπερν), Ο’Νιλ (64′ Τόουελ), Πουμ (54′ Οσάλιβαν), Μαντρόιου (77′ Γκριν), Φαρούτζια, Κένι (77′ Γουάτς).

ΑΠΟΕΛ (Ζοζέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Σουσιτς (71′ Τσεπάκ), Πέτροβιτς, Λαΐφης (89′ Ντβάλι), Κιντιγιά, Εντονγκαλά (89′ Κόρμπου), Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Αμπάνια (61′ Καττιρτζής), Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί (72′ Μπα).


Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα