Conference League: «Τεσσάρα» για Τσέλσι, νίκη με υπογραφή Παπαδόπουλου η Λουγκάνο

Newsroom
chelsea_conference_league

bet365

Η Τσέλσι «καθάρισε» τη Γάνδη με 4-2, όπως έκανε και η Λουγκάνο απέναντι στην Ελσίνκι (3-0) με τον Αντώνη Παπαδόπουλο να χρίζεται σκόρερ. Δεν ήταν αρκετό το τέρμα του Παντελή Χατζηδιάκου για την Κοπεγχάγη που έχασε με ανατροπή από τη Γιαγκελόνια (1-2).

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League με το ελληνικό στοιχείο να είναι... έντονο. Η Λουγκάνο νίκησε 3-0 την Ελσίνκι με τον Αντώνη Παπαδόπουλο να βρίσκει δίχτυα στην αναμέτρηση. Κάτι που έκανε και ο Παντελής Χατζηδιάκος για την Κοπεγχάγη απέναντι στην Γιαγκελόνια, γκολ όμως που δεν έφερε τη νίκη για τους Δανούς, μετά την ανατροπή που υπέστησαν στις καθυστερήσεις (1-2). «Τεσσάρα» για την Τσέλσι που αν και ένιωσε για λίγο την αντίσταση της Γάνδης, κατόρθωσε ωστόσο να πάρει το «τρίποντο» με 4-2.

Καταιγιστική η Τσέλσι, νίκη για Φιορεντίνα

Η Τσέλσι, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη αγωνιστική, έκανε το καθήκον της απέναντι στη Γάνδη και επικράτησε με 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Βέιγκα στο 12', ενώ οι Μπλε «καθάρισαν» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νέτο έκανε το 2-0 στο 46' για να μειώσει προσωρινά η Γάνδη στο 50'. Τη σκυτάλη πήραν οι Ενκουκού (63') και Ντιούσμπερι-Χολ (70') διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μαρέσκα. Τη νίκη πανηγύρισε και η Φιορεντίνα απέναντι στη Νιου Σεντς με 2-0. Τα τέρματα για τους Βιόλα πέτυχαν οι Αντλί και Κιν στο 65' και το 68', αντίστοιχα.

Νίκη με «οβίδα» Παπαδόπουλου η Λουγκάνο, δεν αρκούσε ο Χατζηδιάκος για την Κοπεγχάγη

Η Λουγκάνο ξεκίνησε ιδανικά με αντίπαλο την Ελσίνκι, την οποία υπέταξε με 3-0. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ με γκολάρα στο 34', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Μάρκες (56') και Ντος Σάντος (90+2') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αν και ο Παντελής Χατζηδιάκος την έβαλε μπροστά με ωραία κεφαλιά μόλις στο 12ο λεπτό, η Κοπεγχάγη είδε την Γιαγκελόνια να ανατρέπει το ματς. Στο 51' οι Πολωνοί ισοφάρισαν σε 1-1 και άφησαν τους Δανούς με άδεια χέρια στις καθυστερήσεις χάρη στο γκολ του Τσουρλίνοφ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Τζουργκάρντεν αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει γυρίζοντας από το εις βάρος της 0-2. Η Λίντσερ είχε το προβάδισμα με σκόρερς τους Μπερίσα και Φλέκερ, προτού η Τζουργκάρντεν επιστρέψει στο ματς. Πρίσκε και Νγκουέν βρήκαν δίχτυα για τους Σουηδούς και έκαναν το τελικό 2-2.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Σερκλ Μπριζ - Σεντ Γκάλεν 6-2
Ντινάμο Μινσκ - Χαρτς 1-2
Αστάνα - Μπάτσκα Τόπολα 1-0
Χάιντενχαϊμ - Λιουμπλιάνα 2-1
Λέγκια - Μπέτις 1-0
Μόλντε - Λαρν 3-0
Νόα - Μλάντα Μπόλεσλαβ 2-0
Ομόνοια - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ 4-0
Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Παναθηναϊκός 1-1
Τσέλσι - Γάνδη 4-2
Κοπεγχάγη - Γιαγκελόνια 1-2
Φιορεντίνα - Δε Νιου Σειντς 2-0
Λίντσερ - Τζουργκάρντεν 2-2
Λουγκάνο - Ελσίνκι 2-0
Πέτροκουμπ - Πάφος 1-4
Σάμροκ Ρόβερς - ΑΠΟΕΛ 1-1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα