Conference League: Το 2/3 των Κυπριακών ομάδων και η συνέχεια

Conference League: Το 2/3 των Κυπριακών ομάδων και η συνέχεια

Newsroom
conference_kipros
Διαβάστε στο Gazzetta Cyprus τα πεπραγμένα των Κυπριακών ομάδων στη 1η αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League καθώς και το πρόγραμμα για τους εκπροσώπους στην επόμενη αγωνιστική.

Ομόνοια

Η Ομόνοια ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στo Conference League, διασκορπίζοντας με 4 γκολ μέσα σε 39 λεπτά την Ισλανδική Βικινγκούρ στο κατάμεστο ΓΣΠ και πλέον συνεχίζει με τα καλύτερα φόντα στη συνέχεια της διοργάνωσης. Δυο τέρματα πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ένα ο Σενού Κουλιμπαλί που έχει εξελιχθεί σε καθιερωμένη λύση στο σκοράρισμα πλέον στην ομάδα του Νταμπράουσκας, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Αλιούμ.

Πάφος

Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, η Πάφος εμφάνισε τον χαρακτήρα που έχει επιδείξει και άλλες φορές φέτος, μας υπενθύμισε γιατί εθεωρείτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και με μεγάλη ανατροπή πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από την Πετροκούμπ στη Μολδαβία με σκορ 1-4. Σκόρερ στην μεγάλη αυτή ανατροπή οι Ζαζά και Κορέια δις. Για τους Μολδαβούς δίχτυα βρήκε από την άσπρη βούλα ο Λούνγκου. Το κερασάκι στη τούρτα μπήκε στο ματς από τον Ναμ.

ΑΠΟΕΛ

Αν και οι Πρωταθλητές Κύπρου τα βρήκανε σκούρα στην αφιλόξενη και παγωμένη Ιρλανδία, έδειξαν σκληράδα και πραγματοποίησαν μια μεστή και άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. Αυτή δυστυχώς δε συνοδεύτηκε από το τρίποντο στην επιστροφή τους σε κυρίως φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από πέντε χρόνια, καθώς ισοφαρίστηκαν στο 92' παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες από το 50ο λεπτό. Η Σάμροκ Ρόβερς κατόρθωσε να σταματήσει τους Γαλαζοκίτρινους με τελικό σκορ 1-1. Σκόρερ ο Κωνσταντίνος Λαΐφης για τον ΑΠΟΕΛ και ο Γουάτς για τους Πρασινόλευκους.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

24/10 ΑΠΟΕΛ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα 19:45

24/10 Χάρτς - Ομόνοια 19:45

24/10 Πάφος - Χάιντενχαιμ 22:00

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα