Ντομίνγκες: «Ήταν μια γροθιά στο στομάχι η ισοφάριση, δεν καθαρίσαμε το ματς μετά το 0-1»

Ντομίνγκες: «Ήταν μια γροθιά στο στομάχι η ισοφάριση, δεν καθαρίσαμε το ματς μετά το 0-1»

Newsroom
dominguez_apoel_conference_league
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, έκανε στην κάμερα της Cytavision, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες.

Aπογοητευμένος φάνηκε στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, με τον τρόπο που χάθηκε η νίκη κόντρα στη Σάμροκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Ελέγχαμε το παιχνίδι μετά την αποβολή. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μαρκίνιος για να καθαρίσουμε το παιχνίδι.»

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά το παιχνίδι: «Η ομάδα έπαιξε καλά. Σκοράραμε, ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να καθαρίσουμε το ματς. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα.»

Στη Συνέντευξη Τύπου

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι με τη φάση του Μαρκίνιος. Ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη η Σάμροκ στα στημένα και δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις... από στημένη φάση. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή και έχουν παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Μένουμε με αυτό το αποτέλεσμα τώρα»

Για το τι έφταιξε και δεν τέλειωσε το παιχνίδι η ομάδα του: «Σκοράραμε από στημένη φάση, είναι σημαντικό. Χάσαμε τη μονομαχία και δεχτήκαμε το γκολ, ήταν γροθιά στο στομάχι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς»

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Ο κόσμος του είναι φανταστικός, είναι στρατός και μας υποστήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι δύσκολο για όλους να χάνεις το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Είναι δύσκολο να ανταποδίδουμε συνεχώς αυτή τη στήριξη που λαμβάνουμε καθημερινά. »


Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα