Τσέριν: «Δεν είναι η καλύτερη κατάσταση στην οποία είμαστε, η αυτοπεποίθηση έρχεται όταν κερδίζεις»

Newsroom
Ο Άνταμ Τσέριν

bet365

Ο Άντα Τσέριν ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και πως η αυτοπεποίθηση θα έρθει μόνο μέσα από τις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός παρότι προηγήθηκε στη Μπάνια Λούκα της Μπόρατς δεν κατάφερε να νικήσει με το 1-1 να μην είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τους «πράσινους» στο ξεκίνημά τους στη League Phase του Conference League. Ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε καλά και σκοράραμε νωρίς, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε καλές φάσεις και για δεύτερο γκολ, έπρεπε να σημειώσουμε και δεύτερο τέρμα. δεχθήκαμε δυστυχώς την ισοφάριση και φεύγουμε με 2 βαθμούς λιγότερους από αυτό που ελπίζαμε

Η αυτοπεποίθηση έρχεται όταν παίζεις καλά και πολύ περισσότερο όταν κερδίζεις.

Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν είναι η καλύτερη, δύσκολη.

Να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε το δυνατόν συντομότερο και να μη χάσουμε άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχουμε μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες.

Σο α’ ημίχρονο είχαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς, το πιο σημαντικό όμως, είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αν και υπήρχαν καλές στιγμές. Πρέπει να αυξήσουμε τον χρόνο που θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο πάνω από 60 λεπτά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα