Παναθηναϊκός: Οι 6 ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν τη νίκη

Νίκος Ρόλλας
Ιωαννίδης

bet365

Οι ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπόρατς για να πάρει τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο Παναθηναϊκός χθες το βράδυ κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, έμεινε στο 1-1 και χωρίς υπερβολή έχασε δύο βαθμούς που θα μπορούσε να τους είχε πάρει και εύκολα μάλιστα. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι ευκαιρίες που είχε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Βοσνία, μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Μπορεί να μην... έθελξε με την απόδοσή του, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την δυναμικότητα του αντιπάλου, όμως τις ευκαιρίες του, τις είχε και ήταν αρκετές. Μόνο στην επανάληψη, οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις όμως έλειπε το σωστό τελευταίο άγγιγμα της μπάλας.

Ο Σπόραρ την έστειλε άουτ, ο Τετέ στο δοκάρι, του Μλαντένοβιτςε κόντραρε σε αμυντικό, ενώ ούτε ο Ιωαννίδης σε τρεις περιπτώσεις κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων που όσο περνούσε η ώρα είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Δείτε όλες τις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα