Ομόνοια: Η σπουδαιότητα της νίκης, τα οφέλη, αλλά και και οι «ανορθογραφίες» που χρίζουν διόρθωση… χτες

Ομόνοια: Η σπουδαιότητα της νίκης, τα οφέλη, αλλά και και οι «ανορθογραφίες» που χρίζουν διόρθωση… χτες

Newsroom
omonoia_nikh_conference_league
Μετά από ένα πρώτο μέρος που προβλημάτισε, η Ομόνοια έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος και με την ποιότητά της έριξε στο καναβάτσο τους Ισλανδούς.

Το προβληματικό πρώτο ημίχρονο έδωσε τη θέση του σε ένα πολύ καλό δεύτερο. Και η Ομόνοια με την ποιότητα και το βάθος της, όχι μόνο έριξε στο καναβάτσο τους Ισλανδούς, αλλά το έκανε και με ηχηρό τρόπο.

Ώστε η παρθενική νίκη σε πρεμιέρα ευρωπαϊκών ομίλων για το τριφύλλι να έρθει με 4άρα, παρουσία 12 χιλιάδων στο στάδιο της πρωτεύουσας. Και σίγουρα η χθεσινή ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη. Με την Ομόνοια να εκμεταλλεύεται την έδρα της, να φθάνει στο ζητούμενο και από το πρώτο ματς να παίρνει ένα πολύτιμο προβάδισμα, ούσα δε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference. Και σε οικονομικό κομμάτι, επίσης άκρως σημαντική, καθώς οι πράσινοι καρπώθηκαν και έβαλαν στα ταμεία τους 400 χιλιάδες ευρώ.
Το διαδοχικό σκοράρισμα των Κακουλλή και Κουλιμπαλί, επίσης καταγράφεται στα αγωνιστικά ωφέλη.
«Σίγουρα ο ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο. Στην ομάδα έχουμε πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά». Η δήλωση αυτή του Χαραλάμπους είναι και ορθότατη και αντικατοπτρίζει πλήρως το πως θα πρέπει να το αντιμετωπίζουν στην ολότητα τους οι παίκτες. «Παγκίτες» και «Βασικοί», είναι τελείως σχετικές έννοιες. Όλοι θα χρειαστούν και ήδη χρειάζονται, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, με πρωτάθλημα, Ευρώπη και εθνικές ομάδες.

Και ναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μπορεί να πάρει και καλύτερες αποφάσεις, σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση του ρόστερ, προς τέρψιν της ομάδας του. Γιατί υπάρχει μια πλειάδα ποιοτικών παικτών να διαχειριστεί, δέστε ενδεικτικά τον χθεσινό πάγκο, συν τους Σεμέδο, Γιόβετιτς, Μουσαλιόφεκι και Μπεζούς και αντιληφθείτε του λόγου το αληθές!
Ειρήσθη εν παρόδω ο Λιθουανός κόουτς, δεν ήταν happy από τη χθεσινή παρουσία και το είπε ξεκάθαρα. Καλείται δε σχεδόν σε καθόλου χρόνο, σήμερα υπάρχει αποκατάσταση και αύριο μία προπόνηση και την Κυριακή το πολύ δύσκολο ματς με τον Άρη, να πάρει σωστές αποφάσεις. Ώστε να παρουσιαστεί το τριφύλλι στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» και φρέσκο και διεκδικητικό, σε ένα πολύ κομβικό ματς.

ΑΓ

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα