«Υπάρχει ένας νέος Δαβίδ στην πόλη»: Η Φλωρεντία... υποκλίνεται στον Νταβίντ Ντε Χέα

«Υπάρχει ένας νέος Δαβίδ στην πόλη»: Η Φλωρεντία... υποκλίνεται στον Νταβίντ Ντε Χέα

Ντε Χέα

bet365

Μετά την απόκρουση δύο πέναλτι για τη Φιορεντίνα στο ματς κόντρα στη Μίλαν, ο Ντε Χέα δείχνει να έχει βρει ξανά τη φόρμα του στην Ιταλία, με τους φιλάθλους της Φιορεντίνα να τον λατρεύουν ως έναν άλλο Δαβίδ.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει γίνει το νέο είδωλο της Φλωρεντίας, μιας πόλης που αρχίζει να... υποκλίνεται σε έναν άλλο «Δαβίδ» και όχι το περίφημο γλυπτό του Μιχαήλ Άγγελου. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια εξαιρετική περίοδο με τη φανέλα της Βιόλα και πλέον μπορεί να καυχιέται για τις εμφανίσεις του. Έγινε ήρωας μετά την απόκρουση δύο πέναλτι στον αγώνα με τη Μίλαν, με την ομάδα του να επικρατεί τελικά 2-1 των Ροσονέρι για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μετά από 14 μήνες απουσίας από την ενεργό δράση. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τον αγώνα, έγραψε ότι απολαμβάνει τη ζωή στην Ιταλία, αναγνωρίζοντας όμως την ομαδική προσπάθεια που οδήγησε στη μεγάλη αυτή νίκη για το Καμπιονάτο.

Ο Ισπανός διεθνής φαίνεται να έχει ξορκίσει την «κατάρα» των πέναλτι που τον ακολουθούσε, καθώς έχει κάνει συνήθεια τις αποκρούσεις στη γειτονική μας χώρα. Εξάλλου, τον Αύγουστο απέκρουσε πέναλτι εναντίον της Ακαντέμια Πούσκας, οδηγώντας τη Φιορεντίνα στους ομίλους του UEFA Conference League.

Ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας τον συνέκρινε με τον «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου, γράφοντας ότι πλέον υπάρχει ένας άλλος στην πόλη, που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα