Απάντηση Κελαϊφί σε ερώτηση του Gazzetta: «Εξαιρετικό παράδειγμα για όλους ο Ολυμπιακός»

Απάντηση Κελαϊφί σε ερώτηση του Gazzetta: «Εξαιρετικό παράδειγμα για όλους ο Ολυμπιακός»

Άρτεμις Κλεφτάκη
ECA

bet365

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους χαρακτήρισε ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, απαντώντας στην ερώτηση του Gazzetta στη συνέντευξη Τύπου της γενικής συνέλευσης της ECA.

Ως κάτι εκπληκτικό για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τη χώρα μας, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικά, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ECA, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, την κατάκτηση το περσινού Conference League, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την 31η γενική συνέλευση της ECA στην Αθήνα.

Κάτι που υπογράμμισε το πρωί και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Αναλυτικά η απάντηση του Κελαϊφί στην ερώτηση του Gazzetta για τον αντίκτυπο της περσινής επιτυχίας του Ολυμπιακού:

«Είναι κάτι εκπληκτικό και για τους οπαδούς και για τη χώρα, αλλά και γενικότερα. Είδαμε αυτή την ελπίδα και το όνειρο να γίνονται πραγματικότητα, καθένας μπορεί να το κάνει. Είδα πώς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όλη η πόλη ήταν σε κατάσταση... τρέλας. Αυτό θέλει να πετύχει και το νέο format των διοργανώσεων, είναι κάτι βλέπουμε και στο Champions League και το Europa League, όπου οι μεγάλοι δυσκολεύονται. Καθένας μπορεί να νικήσει. Βλέπουμε ότι τα μικρότερα κλαμπ τα πηγαίνουν καλύτερα, κάτι που είναι σημαντικό για το θεσμό και τους οπαδούς. Ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα