ΑΠΟΕΛ: Πέμπτη κορυφαία κατοχή μπάλας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο

ΑΠΟΕΛ: Πέμπτη κορυφαία κατοχή μπάλας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο

Newsroom
shamrock _apoel
Στην πέμπτη θέση της λίστας με τις ομάδες με τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Conference League τοποθετείται ο ΑΠΟΕΛ, πίσω από τη Φιορεντίνα, την Τσέλσι, τον Παναθηναϊκό και τη Χάιντενχαϊμ.

Η πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Conference League μπορεί να τον βρήκε με εντυπωσιακή κατοχή μπάλας, φτάνοντας το 64% απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Παρά τη διαρκή υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο, οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη συντριπτική κατοχή, μένοντας στο 1-1 μετά από ένα γκολ της Σάμροκ στο φινάλε.

Η στατιστική κυριαρχία της ομάδας τους τοποθέτησε στην πέμπτη θέση της λίστας με τις ομάδες με τη μεγαλύτερη κατοχή στην πρώτη αγωνιστική του League Phase, πίσω από τη Φιορεντίνα, την Τσέλσι, τον Παναθηναϊκό και τη Χάιντενχαϊμ. Παρότι ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως μπορεί να ανταγωνιστεί σε επίπεδο κυριαρχίας, η έλλειψη αποτελεσματικότητας κόστισε τη νίκη.

Η κατοχή της μπάλας, αν και κρίσιμη για τον έλεγχο του αγώνα, δεν εξασφαλίζει πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με τον ΑΠΟΕΛ να πρέπει να βελτιώσει την αξιοποίηση των ευκαιριών του στις επόμενες αναμετρήσεις υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ. Η ομάδα χρειάζεται να δείξει μεγαλύτερη προσοχή και σταθερότητα στο τελείωμα των αγώνων, αν θέλει να μετατρέψει την κατοχή σε νίκες στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

apoel_katoxh balas

 

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα