Τσέλσι: Ο Γιόργκενσεν επιστρέφει και παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιόργκενσεν - Τσέλσι
Ο Φίλιπ Γιόργκενσεν ανάρρωσε από τον τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι στη διακοπή των εθνικών ομάδων και στην Τσέλσι υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να δώσει το «παρών» ανάμεσα στα δοκάρια της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, η Τσέλσι μπήκε στην τελική προετοιμασία της για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League (24/10 - 19:45).

Και αισιοδοξεί πως σε αυτό θα μπορέσει να βασιστεί στον Φίλιπ Γιόργκενσεν. Ο Δανός γκολκίπερ δεν βρέθηκε στην αποστολή της στο ντέρμπι με τους Ρεντς, καθώς υπέστη έναν τραυματισμό στο κεφάλι με την εθνική του ομάδα (Κ21) και υπήρχε ο φόβος διάσεισης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο εκάστοτε παίκτης δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε αποστολή αγώνα για έξι μέρες μετά τον τραυματισμό. Ο 22χρονος όμως δεν έδειξε κάποιο περαιτέρω σύμπτωμα και, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στο «τριφύλλι».

Ο Γιόργκενσεν άλλωστε είναι ένας γκολκίπερ που, παρ'ότι θεωρείται αναπληρωματικός, πιστεύουν πολύ οι Λονδρέζοι. Μέχρι στιγμής έχει πάρει... επ'ώμου το Conference League, αγωνιζόμενος και στα 360 λεπτά της Τσέλσι στη διοργάνωση. Οι Μπλε τον έκαναν δικό τους το καλοκαίρι αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ, μετά την εξαιρετική του περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα