Οι διαιτητές σε Μάλμε - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Πλζεν και Παναθηναϊκός - Τσέλσι

Ο Ιταλός Σότζα σφυρίζει στο Μάλμε-Ολυμπιακός

bet365

Αυτοί είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Μάλμε και Πλζεν αντίστοιχα στο Europa League καθώς και το ματς του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αναμετρήσεων Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για Europa League και Conference League αντίστοιχα την προσεχή Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός Σιμόνε Σότζα θα διευθύνει το ματς των Ερυθρόλευκων στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε, ο Ελβετός Ουρς Σνάιντερ την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, ενώ το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τσέλσι στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο γνώριμος Πορτογάλος, Αντόνιο Νόμπρε, ο οποίος σφύριξε πέρυσι και στην ισοπαλία του Τριφυλλιού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (0-0) για το Conference League.

Βοηθοί του Σότζα θα είναι οι συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Ματέο Μαρτσενάρο, και στο VAR ο Τζιανλούκα Αουρελιάνο. Ο Ελβετός Σνάιντερ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάρκο Ζούρτσερ, Μπένιαμιν Ζούρτσερ, με τον Ανόιεν Καναγκασινγκάμ να ορίζεται 4ος, και στο VAR τον Λιονέλ Τσούντι.

Και οι τρεις ρέφερι είναι κατηγορίας 1 (δεύτερης τη τάξει, μετά την Elite) και στο παρελθόν έχουν σφυρίξει ξανά σε αγώνες ελληνικών ομάδων. Ο Σότζα ήταν ο διαιτητής στο περσινό Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 στη «Λεωφόρο» και στο ματς του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στο Conference League (2-1), ενώ ο Σνάιντερ είχε οριστεί σε ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο τη σεζόν 2019/20 (1-0) και διηύθυνε την αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία τον Σεπτέμβριο (3-0).

 

Ο Νόμπρε θα σφυρίξει σε ματς του Παναθηναϊκού για πέμπτη φορά. Οι προηγούμενες τέσσερις αφορούσαν τρία ματς πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2020/21 (2-2) και ΑΕΚ τις σεζόν 2021/22 (3-0) και 2022/23 (0-1), και την περσινή ισοπαλία με τη Μακάμπι Χάιφα. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, 4ος ορίστηκε ο Γκουστάβο Κορέιρα, ενώ στο VAR θα είναι ο Αντρέ Ναρσίζο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα