Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Τζουργκάρντεν άλλαξε προπονητή μετά από πέντε χρόνια

Newsroom
τζουργκαρντεν

bet365

Η Τζουργκάρντεν απέλυσε τον προπονητή της, Κιμ Μπέργκστραντ, μετά την ήττα από τη Χάμαρμπι, δύο εβδομάδες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Conference League (7/11).

Η Τζουργκάρντεν άλλαξε σελίδα μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Σουηδίας, απολύοντας τον προπονητή της, Κιμ Μπέργκστραντ, αλλά και το βοηθό του, Τόμας Λάγκερλοφ.

Αφορμή ήτταν η ήττα με 2-0 από τη Χάμαρμπι στο ντέρμπι της Alkveskan (21/10). Ο Ρόμπερτ Μπιόρκνεσιο θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Μπέργκστραντ, που είχε συμπληρώσει πέντε έτη στο σύλλογο.

O 56χρονος Σουηδός ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2019, και μέσα στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την απομάκρυνσή του είχε 118 παρουσίες στον πάγκο της ομάδας. Επιλέον, τη σεζόν 2018/19, την οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Τζουργκάρντεν αλλάζει τεχνική ηγεσία, μόλις δύο εβδομάδες πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League (7/11).

 

Η ανακοίνωση του νέου προπονητή:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα