Καρσέδο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι, πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία» (vid)

Newsroom
carcedo_new_pafos
Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πάφου κόντρα στην Χάιντενχαιμ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League. Από την πλευρά των Παφίτων, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ίβαν Σούνιτς.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, παραχώρησε δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με αντίπαλο τη Χάιντενχαϊμ (24/10,22:00), για την 2η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο προπονητής της Πάφου, τόνισε ότι υπάρχει ενθουσιασμός για το γεγονός ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει μια ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές πάνε στο ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα από ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για τη League Phase και προερχόμενοι από τη νίκη κόντρα στην Πετροκούμπ πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρο πως αυτή η ομάδα έχει κάτι μεγάλο, σίγουρα είναι καλύτερη. Είναι μία πρόκληση για εμάς κι όλοι μαζί θέλουμε και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

 

Για το κίνητρο της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Αγώνες σαν τον αυριανό, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ώθηση. Πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Έχω εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, καθώς αγωνίστηκα στην Μπουντεσλίγκα. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν κάνουμε αυτά που πρέπει, μπορούμε»

Για το πλάνο του: «Αντιμετωπίζουμε με μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα ματς και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

Για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση και το που μπορεί να φτάσει: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία μέχρι το που θα φτάσει η ομάδα. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον αυριανό αγώνα. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Σούνιτς: Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα

Τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Ίβαν Σούνιτς.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Οι εμπειρίες του κάθε παίκτη είναι το κίνητρο. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σπρώξιμο. Θεωρώ πως είναι το πιο εύκολο να πάρουμε ώθηση. Προσωπικά έχω αρκετή εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα γιατί έπαιξα ένα χρόνο εκεί και γνωρίζω καλά τις ομάδες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μπορούμε να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι κι όλοι μαζί θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα