ΑΠΟΕΛ: Ο Χιμένεθ δεν θα κάνει εκπτώσεις κόντρα στην Μπόρατς

Newsroom
apoel_manolo_gimenez
Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει αναλύσει ενδελεχώς την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει στη νίκη στο αυριανό ματς (24/10,19:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa Conference League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αναλύσει ενδελεχώς κάθε λεπτομέρεια για τον αυριανό αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ, στοχεύοντας όχι μόνο σε νίκη αλλά και σε μία πορεία που θα ενισχύσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Ο Ισπανός προπονητής, προετοιμάζει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, δίνοντας προτεραιότητα στο τρίποντο και αφήνοντας κατά μέρος τις σκέψεις για την επερχόμενη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα με την Ανόρθωση.

Αναμένεται να δώσει τα ηνία του κέντρου στον Μάγιερ, ο οποίος δείχνει έτοιμος να αντικαταστήσει τον τραυματία Πίτσι, προσφέροντας νέες επιλογές στην επιθετική ανάπτυξη, χωρίς να διασπά το δίδυμο Τεχέρα-Αμπάνια. Ο Γερμανός μέσος καλείται να αποδείξει πως η θερινή μεταγραφή του ήταν η σωστή επιλογή, θέτοντας τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Στο αμυντικό σκέλος, οι αλλαγές αναμένονται ελάχιστες, με τους Τσεπάκ, Κιντιγιά, Λαίφη και Πέτροβιτς να διατηρούν την συνοχή της τετράδας, ενώ ο Μπέλετς παραμένει ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια. Στην επίθεση, οι Μαρκίνιος και Ντογκαλά θα πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί σε μια προσπάθεια διάσπασης της αντίπαλης άμυνας.

Η διοίκηση αναμένει με αγωνία την έκβαση του αγώνα, καθώς η νίκη θα φέρει βαθμολογικά και οικονομικά οφέλη, με το πριμ των 400 χιλιάδων ευρώ να προσθέτει επιπλέον κίνητρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα