Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Τα υποψήφια νέα πρόσωπα ενόψει Τσέλσι

Νίκος Αθανασίου
Με Ουναΐ-Τσέριν στο κέντρο και Τζούρισιτς στα πλάγια κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού κόντρα στη Τσέλσι, το βράδυ της Πέμπτης(19:45), είναι ο Παναθηναϊκός.

Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Conference League, θέλοντας να προσφέρει μία έντονη ποδοσφαιρική εμπειρία στους οπαδούς του, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις κερκίδες του σταδίου.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, όπως είναι γνωστό, δεν έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Φίλιπ Μαξ.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα και με δεδομένο πως ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, ο Αλόνσο θα διαφοροποιήσει το αρχικό του σχήμα, κάνοντας διαχείριση σε πρόσωπα και δυνάμεις.

 

Εκείνοι που φαίνεται πως έχουν αρκετές πιθανότητες αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Κυριακής στο Ηράκλειο είναι οι εξής:

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Αζεντίν Ουναϊ στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Φακούντο Πελίστρι στα φτερά της επίθεσης. Λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Μία πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους:

Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Μλαντένοβιτς αριστερός μπακ, Κώτσιρας δεξιός, Σένκεφελντ με έναν εκ των Γεντβάι και Ίνγκασον. Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναϊ η τριάδα στα χαφ. Πελίστρι στο ένα άκρο της επίθεσης, Τετέ ή Μαντσίνι στο άλλο και σέντερ φορ ο Γερεμέγεφ.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα