Τσέλσι: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι

bet365

Με απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό η αποστολή της Τσέλσι, καθώς εκτός έχουν μείνει μεταξύ άλλων οι Καϊσέδο, Τζάκσον, Κόλγουιλ, Γκουστό και Τζέιμς.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) η αποστολή της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (24/10) τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League και ανακοίνωσαν τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ο Έντσο Μαρέσκα για το ματς με το Τριφύλλι.

Όπως έκαναν γνωστό οι Μπλε στο Νησί έμειναν για διάφορους λόγους οι Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μαλό Γκουστό και Ρις Τζέιμς. Θυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων έχει αφήσεις εκτός λίστας ου Λάβια, Φοφανά, Τσίλγουελ και τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας, Κόουλ Πάλμερ.

Η αποστολή της Τσέλσι για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

  • Τερματοφύλακας: Ρόμπερτ Σάντσεθ, Φίλιπ Γιόργκεσεν, Λούκας Μπέργκστρομ
  • Αμυντικοί: Τοσίν Ανταραμπιόγιο, Μπενουά Μπαντιασίλ, Μαρκ Κουκουρέγια, Άξελ Ντισασί, Ρενάτο Βέιγκα
  • Μέσοι: Έντσο Φερνάντες, Κίρναν Ντιούσμπερι - Χολ,Τσέζαρε Κασαντέι, ΚάρνεϊΤσουκουεμέκα, Σάμουελ Ρακ Σάκι
  • Επιθετικοί: Νόνι Μαντουέκε, Μικάιλο Μούντρικ, Πέδρο Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Τζέιντον Σάντσο, Τίρικ Τζορτζ, Μαρκ Γκούιου, Σουμαΐρα Μέουκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα