Μπόρατς, Ζίζοβιτς: «Δεν έχουμε πίεση στην Ευρώπη, εύχομαι στον Σούσιτς να μην φύγει αύριο χαρούμενος»

Newsroom
Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς κατά την άφιξη της Μπόρατς στη Θεσσαλονίκη
Ο προπονητής της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς, μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για ην 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa Conference League.

Ο Βόσνιος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του αγωνίζεται χωρίς πίεση στην Ευρώπη, καθώς είναι ικανοποιημένοι μόνο με την συμμετοχή. Αν και πιο «χαλαροί», ήδη έκαναν την πρώτη τους ζημιά στην διοργάνωση παίρνοντας ένα πόντο από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με σκορ 1-1 στην Βοσνία.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του και ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Ματέο Σούσιτς, καθώς τον γνωρίζει από τα πρώτα του βήματα στην καριέρα του. Επίσης, μεταξύ σοβαρού και αστείου ευχήηκε στον Σούσις αύριο να...μην φύγει χαρούμενος από το γήπεδο!

Αναλυιτκά οι δηλώσεις:

Αρχική δήλωση:

«Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχουμε πίεση στην Ευρώπη πάμε να το απολαύσουμε, είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Είδα το προηγούμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, είναι έμπειρη ομάδα. Έχει Ντονγκαλά, Τεχέρα, Ελ Αραμπί… είναι ποιοτικοί παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Για τον Σούσιτς:

«Τον γνωρίζω από τότε που ήταν νέος και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα. Εύχομαι να μην φύγει αύριο χαρούμενος»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα