Mαρέσκα: «Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα νιώθω λίγο λυπημένος, καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
Ο Μαρέσκα

bet365

Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, μίλησε για τα συναισθήματα που του δημιουργεί η χώρα μας και έπλεξε το εγκώμιο του Τριφυλλιού.

Ο Έντσο Μαρέσκα μετά από δεκατέσσερα χρόνια και την θητεία του ως παίκτης του Ολυμπιακού(2009-2010), επέστρεψε στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε πως η Ελλάδα του δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς την έχει συνδυάσει με τον θάνατο του συμπαίκτη του στη Σεβίλλη, Αντόνιο Πουέρτα το 2007: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα κάθε φορά που έρχομαι εδώ. Η σεζόν που έκανα εδώ ήταν πολύ καλή με τον Ολυμπιακό, τον αιώνιο αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς έχασα έναν φίλο που έπαιζε στη Σεβίλλη. Τις μέρες που παίζαμε εδώ(σ.σ με την ΑΕΚ) τον Αύγουστο του 2007, λίγες ημέρες πριν είχε φύγει ο Αντόνιο Πουέρτα. Είναι ανάμεικτα συναισθήματα. Όταν έρχομαι εδώ νιώθω και λίγο λυπημένος» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το Τριφύλλι: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, είδα πολλά παιχνίδια. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι από την Ιταλία, ξέρω πως η ατμόσφαιρα στα γήπεδα μοιάζει πολύ στην Ελλάδα.

Δεν νομίζω πως η ατμόσφαιρα είναι χειρότερη από το Άνφιλντ, οι παίκτες μου θα το διαχεριστούν. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, ξέρω τον Τετέ, ήταν στη Λέστερ, ο προπονητής ήταν στη Σεβίλλη. Όλη η ομάδα είναι καλή και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα