Φρανκ Σμιντ: «Η Πάφος έχει πολλή ποιότητα επιθετικά, δεν θα αμυνθούμε απλώς»

Newsroom
ΦΡΑΝΚ ΣΜΙΝΤ
Ο προπονητής της Χαϊντενχάιμ «εκθείασε» την Πάφο στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς (24/10, 22:00), τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα αμυνθεί, αλλά θα παίξει και αυτή επιθετικά.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Πάφο, και ιδιαίτερα την επιθετική της γραμμή, ο προπονητής της Χαϊντεχάιμ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό (24/10, 22:00), μεταξύ τους ματς για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Φρανκ Σμιντ «εκθείασε» την ομάδα του Καρσέδο, αλλά παράλληλα εξήγησε πως η γερμανική ομάδα δεν θα παίξει μόνο άμυνα, αλλά θα επιτεθεί εξαρχής στο ματς.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι λίγο διαφορετικό. Ακόμα κι αν δεις τις κυπριακές ομάδες, είτε της Λεμεσού είτε της Πάφου, με τις οποίες έχουμε ήδη παίξει φιλικά, υπάρχουν πολλοί λεγεωνάριοι εκεί. Η ομάδα της Πάφου αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς, Αργεντινούς και Βραζιλιάνους. Πρόκειται για ομάδες που μπορούν να παίξουν πολύ καλά στην επίθεση και έχουν πολλούς γρήγορους και τεχνικά καλούς παίκτες.

 

Την είδατε την Πάφο στον πρώτο αγώνα. Έχουν υψηλή ποιότητα στην επίθεση και με τον Ισπανό προπονητή τους μπορείτε επίσης να δείτε την προσέγγιση του ισπανικού ποδοσφαίρου, με πολλή κατοχή μπάλας και επιθετικό παιχνίδι. Πρέπει να επέμβουμε δημιουργώντας αντίσταση και να αμυνθούμε καλά. Προσαρμοστήκαμε γρήγορα σε αυτό και στο πώς θέλαμε να ενεργήσουμε τακτικά. Δεν θα αμυνθούμε απλώς, θα παίξουμε επίσης γρήγορα και επιθετικά από την αρχή»!

@Photo credits: Heidenheim FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα