Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Πάντα ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις, μια νίκη θα μας δώσει πολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Πάντα ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις, μια νίκη θα μας δώσει πολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς»

Newsroom
dabrauskas omonoia
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Χαρτς στην Σκωτία για την 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa Conference League.

Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το δύο στα δύο στην εν λόγω διοργάνωση, μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Ισλανδικής Βίκινγκουρ στην πρεμιέρα στο ΓΣΠ. Βέβαια, μεταξύ των δύο Ευρωπαϊών αγώνων μεσολάβησαν δύο ήττες για τους πράσινους στο πρωτάθλημα, από τον Άρη με 2-0 και η πιο πρόσφατη με 1-0 από την ΕΝ Παραλιμνίου στην Λευκωσία.

Σαφώς, ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους φιλάθλους της Ομόνοιας και να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο στην Σκωτία με μια πιστική εμφάνιση.

Εκπρόσωπος τον ποδοσφαιριστών ο Πολωνός φορ, Μάριους Στεπίνσκι.

Αναλυτκά:

Μάριους Στεπίνσκι:

«Το επόμενο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αντιδράσεις όταν έχει ένα αποτέλεσμα όπως αυτό που είχαμε το περασμένο Σάββατο. Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

 

Βάλντας Νταμπράουσκας:

Πρώτο σχόλιο:

«Ανυπομονώ για τον αγώνα. Είναι σημαντική στιγμή που είμαι εδώ γιατί μας ενώνουν πολλά με την Χαρτς ως Λιθουανός».

Πώς νιώθει που βρίσκεται στη Σκωτία:

«Οι περισσότεροι στη Λιθουανία υποστηρίζουν τη Χαρτς και περίμεναν τους αγώνες για να τη στηρίξουν. Όλοι θέλουν να βρίσκονται εδώ και να αγωνίζονται απέναντι σε μία τέτοια ομάδα».

Για τον κόσμο που ταξίδεψε στη Σκωτία:

«Πάντα ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι εμείς πάντα δουλεύουμε και παλεύουμε για την νίκη. Είμαστε περήφανοι και νιώθουμε την στήριξη τους».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Χαρτς:

«Υπάρχει μια ξεκάθαρη δομή στο παιχνίδι τους, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας όμως θα κάνουμε το καλύτερο».

Για την ήττα από την ΕΝΠ:

«Η κριτική πρέπει να μείνει μόνο σε μένα για τον αγώνα με την ΕΝΠ γιατί φτιάξαμε αρκετές φάσεις και σίγουρα οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν. Το αυριανό ματς είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και εμείς είμαστε έτοιμοι. Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη που θα μας δώσει πολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα