Conference League: Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:45 την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη για να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Δεύτερη αγωνιστική για την League Phase του Conference League και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε ένα μεγάλο παιχνίδι την Τσέλσι (19:45 Cosmote Sports 5 & ANT1). Το ΟΑΚΑ αναμένεται να φορέσει και πάλι τα γιορτινά του με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να ετοιμάζεται να δώσει και πάλι βροντερό παρών. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θέλει τη νίκη με την οποία θα κάνει σημαντικό βήμα για να βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες που περνάνε απευθείας στην επόμενη φάση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχοντας στο μυαλό του και το σημαντικότατο παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα, ένα παιχνίδι που αν η ομάδα του δεν το κερδίσει μένει πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκείνοι που φαίνεται πως έχουν αρκετές πιθανότητες αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Κυριακής στο Ηράκλειο είναι οι εξής:

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Αζεντίν Ουναϊ στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Φακούντο Πελίστρι στα φτερά της επίθεσης. Λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωαννίδης και Μαξ, ενώ την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε ο Σπόραρ που θα είναι μαζί με τον Γερεμέγεφ οι δύο σέντερ φορ.

Μία πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Μλαντένοβιτς αριστερός μπακ, Κώτσιρας δεξιός, Σένκεφελντ με έναν εκ των Γεντβάι και Ίνγκασον. Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναϊ η τριάδα στα χαφ. Πελίστρι στο ένα άκρο της επίθεσης, Τετέ ή Μαντσίνι στο άλλο και σέντερ φορ ο Γερεμέγεφ.

 

Η αποστολή του «τριφυλλιού»


Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Όσον αφορά την Τσέλσι, όπως έκαναν γνωστό οι Μπλε στο Νησί έμειναν για διάφορους λόγους οι Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μαλό Γκουστό και Ρις Τζέιμς. Θυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων έχει αφήσεις εκτός λίστας ου Λάβια, Φοφανά, Τσίλγουελ και τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας, Κόουλ Πάλμερ.

Η αποστολή της Τσέλσι για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Τερματοφύλακες: Ρόμπερτ Σάντσεθ, Φίλιπ Γιόργκεσεν, Λούκας Μπέργκστρομ
Αμυντικοί: Τοσίν Ανταραμπιόγιο, Μπενουά Μπαντιασίλ, Μαρκ Κουκουρέγια, Άξελ Ντισασί, Ρενάτο Βέιγκα
Μέσοι: Έντσο Φερνάντες, Κίρναν Ντιούσμπερι - Χολ,Τσέζαρε Κασαντέι, ΚάρνεϊΤσουκουεμέκα, Σάμουελ Ρακ Σάκι
Επιθετικοί: Νόνι Μαντουέκε, Μικάιλο Μούντρικ, Πέδρο Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Τζέιντον Σάντσο, Τίρικ Τζορτζ, Μαρκ Γκούιου, Σουμαΐρα Μέουκα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα