Πάφος: Θέλει να συνεχίσει την «ονειρική» πορεία

Πάφος: Θέλει να συνεχίσει την «ονειρική» πορεία

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Οι Κυπελλούχοι Κύπρου φιλοξενούν απόψε (24/10, 22:00) τη Χάιντενχαϊμ για την 2η αγωνιστική του Conference League και άπαντες στον σύλλογο θέλουν να δοθεί συνέχεια στη φετινή «ονειρική» πορεία.

Η σεζόν που διανύουμε είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον «ονειρική» για την Πάφο. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Coca - Cola της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ήρθε και η παρθενική συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μέσω των καλοκαιρινών προκριματικών και ύστερα από σπουδαίες νίκες (εντός και εκτός έδρας) οι «γαλάζιοι» κατάφεραν να φτάσουν στη League Phase του Conference League. Και δε σταμάτησαν εκεί.

Στην πρεμιέρα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πέρασαν «αέρα» με 1-4 από την έδρα της Πέτροκουμπ, κάνοντας ονειρώδες ξεκίνημα σε τελική φάση διοργάνωσης της UEFA. Παράλληλα, το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Cyprus League by Stoiximan, έχοντας 19 βαθμούς σε 7 ματς (6 νίκες, μια ισοπαλία).

Αυτή η... μαγική πορεία θέλουν άπαντες να συνεχιστεί απόψε στο «Αλφαμέγα», με αντίπαλο τη γερμανική Χάιντενχαϊμ. Οι Παφίτες γνωρίζουν πως το έργο είναι δύσκολο, ωστόσο με τη συμπαράσταση του κόσμου αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ευελπιστούν σε νέο θετικό αποτέλεσμα.

 

Πιθανή ενδεκάδα:

Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Λούκασεν, Σίλβα, Μπρούνο, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς, Ζάιρο, Ζάζα, Κορέια.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα