ΑΠΟΕΛ: Σούσιτς αντί Κιντιγιά, το πλάνο του Χιμένεθ

ΑΠΟΕΛ: Σούσιτς αντί Κιντιγιά, το πλάνο του Χιμένεθ

Newsroom
ΣΟΥΣΙΤΣ
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του αποψινού ματς με τη Μπάνια Λούκα (19:45), καθώς ο Κιντιγιά μένει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, με τον Χιμένεθ πιθανότατα να επιλέγει Σούσιστς στο αρχικό σχήμα.

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα απόψε στο ΓΣΠ (19:45), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Conference League. Η αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, το οποίο καλείται να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Κιντιγιά, που θεωρούνταν βασικός στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού, αναγκάζεται να μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, με τον Σούσιτς να θεωρείται η πιο πιθανή επιλογή για να καλύψει το κενό στην άμυνα. Η απουσία του Κιντιγιά έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Τάσου Δώνη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή, αλλά κρίνεται ακόμα ανέτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Την ίδια στιγμή, οι Ντράζιτς, Πίτσι, Σιπριάνο, Περέιρα και Μιρ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές του Χιμένεθ. Εκτός και ο τραυματίας Σαρφό.

Ωστόσο, η επιστροφή του Ντβάλι προσφέρει ανάσα στην αμυντική γραμμή, με τον Γεωργιανό στόπερ να δίνει επιπλέον σταθερότητα στην οπισθοφυλακή. Στην εστία θα βρεθεί ο Μπέλετς, ενώ η τετράδα της άμυνας θα συμπληρώνεται από τους Τσεπάκ, Σούσιτς και το δίδυμο Πέτροβιτς-Λαίφη στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Στο κέντρο, οι Τεχέρα, Αμπάνια και Μάγιερ θα διαχειρίζονται τη μεσαία γραμμή, προσπαθώντας να ελέγξουν τον ρυθμό και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι ταχύτατοι Μαρκίνιος και Ντονγκαλά, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή, έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία της αντίπαλης άμυνας.

 

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει χαρακτήρα απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα αφήσει περιθώρια λάθους. Με τις απουσίες να προκαλούν πονοκέφαλο στον Χιμένεθ, το βάθος της ομάδας θα δοκιμαστεί σε κρίσιμη αναμέτρηση για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας των πρωταθλητών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα