Παναθηναϊκός: Τιμά την μνήμη του Μπάλντοκ στον αγώνα με την Τσέλσι

Παναθηναϊκός: Τιμά την μνήμη του Μπάλντοκ στον αγώνα με την Τσέλσι

bet365

Ο Παναθηναϊκός διατράνωσε με όλους τους τρόπους πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν πρόκειται να ξεχαστεί και γι' αυτό αποφάσισε να κάνει μια σειρά από ενέργειες στο παιχνίδι με την Τσέλσι για να τιμήσει την μνήμη του.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του, Τζορτζ Μπάλντοκ στο αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι (19:45-Cosmote Sport 5/ANT1) για την 2η αγωνιστική του League Stage του Conference League, μιας κι αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς, μετά την απώλειά του.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν μία σειρά από ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή πριν την έναρξη του αγώνα θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον ποδοσφαιριστή τους, πάντα με σεμνότητα και σεβασμό, όπως αρμόζει στην περίσταση.

Με τον τρόπο αυτό θέλουν να κάνουν το αποψινό παιχνίδι να μείνει αξέχαστο σε όλους τους ανθρώπους που θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, μετά και τις προσπάθειες που έκανε η ΠΑΕ.

Υπενθυμίζουμε πως η κηδεία του ποδοσφαιριστή στην Αγγλία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) και θα βρεθεί εκεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα