ΑΠΟΕΛ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Η πρώτη ενδεκάδα του Μανόλο Χιμένεθ στην Ευρώπη ως προπονητής των πρωταθλητών Κύπρου

Newsroom
manolog jimenez
Ντεμπούτο στην Ευρώπη για το νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Δείτε τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την ευρωπαϊκή του πορεία, υποδεχόμενος την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο γεμάτο ΓΣΠ (19:45, Live από το Gazzetta Cyprus).

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στον πάγκο της ομάδας, μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

Δείτε τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού για το σημερινό παιχνίδι:

Μπέλετς, Τσεμπάκ, Σούσιτς, Λαϊφης, Πέτροβιτς, Αμπάνια, Τεχέρα, Μάγιερ, Ντονγκαλά, Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί.

 

Στον πάγκο οι: Χριστοδούλου, Μίχος, Ντβάλι, Μπα, Σατσιάς, Καττιρτζής, Κόρμπου, Πολυκάρπου, Κοσταντίνοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα βρίσκεται μετά από καιρό ο Γερμανός Μαξ Μάγιερ, ενώ νέο πρόσωπο στην 11άδα είναι και ο Σούσιτς.

Η ενδεκάδα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Μπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Μανόλιοβιτς, Βούκσεβιτς, Μέιγερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκόρουπ, Σάβιτς, Κουλάσιν, Σρέτσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα