Ομόνοια: Η ενδεκάδα ενόψει Χαρτς

Ομόνοια: Η ενδεκάδα ενόψει Χαρτς

Newsroom
dabrauskas
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας πραγματοποίησε τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για τον εκτός έδρας αγώνα της Ομόνοιας με την Χαρτς στην League Phase του UEFA Europa Conference League, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Βίκινγκουρ. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ομόνοιας.

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Χαρτς στην Σκωτία για την 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa Conference League. Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το δύο στα δύο στην εν λόγω διοργάνωση, μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Ισλανδικής Βίκινγκουρ στην πρεμιέρα στο ΓΣΠ.

Βέβαια, μεταξύ των δύο Ευρωπαϊών αγώνων μεσολάβησαν δύο ήττες για τους πράσινους στο πρωτάθλημα, από τον Άρη με 2-0 και η πιο πρόσφατη με 1-0 από την ΕΝ Παραλιμνίου στην Λευκωσία.

Σαφώς, ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους φιλάθλους της Ομόνοιας και να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο στην Σκωτία με μια πιστική εμφάνιση.

Ο Λιθουανός τεχνικός πραγματοποίησε τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, συγκριτικά με τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με την Βίκινγκουρ. Ο Ελάντερ παίρνει φανέλα βασικού αντί του Παναγιώτου, Σεμέδο αντί Λοΐζου και στην θέση του Εβάντρο θα αγωνιστεί ο Χαραλάμπους.

 

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ομόνοιας:

Φαμπιάνο, Ντιούνκου, Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς, Χάραλάμπους, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίσνκι.

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Μασούρας, Κίτσος, Κακουλλή, Εβάντρο, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Ενδεκάδα Χαρτς:

Γκόρντον, Φόρεστερ, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Φόρεστ, Μπόατενγκ, Ντέβλιν, Σπιτάλ, Σάκλαντ, Βάργκας.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα