Παναθηναϊκός - Τσέλσι: Οι παίκτες των Μπλε τίμησαν τον Μπάλντοκ πριν το ζέσταμα

Βασίλης Μπαλατσός
Τσελσι

bet365

Οι παίκτες της Τσέλσι πριν το ζέσταμα τους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έβγαλαν φωτογραφία με μία φανέλα της ομάδας τους και το Νο. «32» προς τιμήν του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η τραγική είδηση του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ στα 31 του χρόνια δεν συγκλόνισε μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το βρετανικό, καθώς ο διεθνής μπακ γεννήθηκε στην Αγγλία και έκανε καριέρα στην Premier League και στην Championship. Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Τσέλσι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League οι Μπλε τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή των Πρασίνων.

Πριν το ζέσταμα τους οι παίκτες της Τσέλσι έβγαλαν φωτογραφία με μία φανέλα της ομάδας τους και το Νο. «32» προς τιμήν του Μπάλντοκ, ο οποίος αγωνιζόταν στο Τριφύλλι με αυτό τον αριθμό στη φανέλα του. Θυμίζουμε πως και το λάβαρο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τους Λονδρέζους θα έχει το συμβολικό «32».

«Για τον Τζορτζ.

Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ και σε όλους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τον πρόσφατο θλιβερό θάνατο του», αναφέρει η σχετική ανάρτηση της Τσέλσι.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα