Παναθηναϊκός:«Τρίτωσαν» οι πιο βαριές εντός έδρας ήττες

Παναθηναϊκός:«Τρίτωσαν» οι πιο βαριές εντός έδρας ήττες

Newsroom
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

bet365

Η βραδιά ήταν εφιαλτική για τον Παναθηναϊκό καθώς όχι μόνο γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι, αλλά το 1-4... τριτώνει τις πιο βαριές ήττες στην ευρωπαϊκή του ιστορία!

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά στην πορεία τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά ενώ στην επανάληψη ήρθε η απόλυτη κατάρρευση. Το 0-1 του πρώτου μέρους έγινε σε διάστημα 10 λεπτών (49'-59') 0-4 για τους Λονδρέζους, ενώ ο Ντραγκόφσκι με επεμβάσεις του γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από μεγαλύτερο διασυρμό.

Το γκολ του Πελίστρι με το οποίο μείωσε το σκορ, τον... γλίτωσε όμως από ένα αρνητικό ρεκόρ καθώς αυτό το 4-0 από την Τσέλσι θα ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των «πράσινων» στην ευρωπαϊκή τους ιστορία. Πλέον το 1-4 από την Τσέλσι είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ. Προηγήθηκαν το 1-4 από την Πολόνια Μπίτομ στις 19 Σεπτεμβρίου 1962 στη Λεωφόρο, ενώ στις 20 Οκτωβρίου 1993 είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από την Μπάγερν Λεβερκούζεν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα