Μανόλο Χιμένεθ: «Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, μια ομάδα χωρίς σουτ στην εστία, φεύγει με τη νίκη»

Μανόλο Χιμένεθ: «Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, μια ομάδα χωρίς σουτ στην εστία, φεύγει με τη νίκη»

Newsroom
manolo_jimenez
Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Μπόρατς.

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπόρατς, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

O Μανόλο Χιμένεθ, με δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision, χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο ένα σκληρό άθλημα, επισημαίνοντας ότι κέρδισε μια ομάδα που δεν είχε τελική στην αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι σκληρό και η σκληρότητα φάνηκε στο γήπεδο. Μια ομάδα χωρίς σουτ στην εστία έφυγε με τρεις βαθμούς. Δεν είχαμε τύχη με τα τελειώματα και με κάποιες αποφάσεις.»

 

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ, από εδώ και πέρα: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα, αλλά να βάζουμε τα γκολ που πρέπει.Είμαι περήφανος με τους παίκτες μου, στα δύο παιχνίδια που είμαστε μαζί τα έδωσαν όλα. Αλλά όταν κάνουμε τόσες τελικές, πρέπει να πετυχαίνουμε και γκολ».

Συνέντευξη Τύπου:

Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε:

«Είναι μια λυπημένη μερα η σημερινή. Ενώ το ΑΠΟΕΛ έδωσε πολλά στο γήπεδο, δεν πήρε τη νίκη ενώ οι αντίπαλοι που δεν έδωσαν τόσα, πήραν τη νίκη.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν πετύχαμε γκολ. Με μισή ευκαιρία ο αντίπαλος μας πήρε τη νίκη. Σε 100 τέτοια ματς, θα χάσεις το 1 και θα κερδίσεις τα αλλα»

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα