Μαρέσκα: Πολύ καλή εμφάνιση, έχουμε πάντα την ίδια ταυτότητα

Νίκος Αθανασίου
Ο Μαρέσκα

bet365

Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού προπονητή:

Για το παιχνίδι: «Πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε πρόβλημα στην αρχή του ματς, με την μπάλα. Κάναμε κάποιες διαφοροποιήσεις και λειτούργησε. Το πιο σημαντικό είναι να έχει η ομάδα ταυτότητα ανεξάρτητα από τις αλλαγές. Ήταν ξεκάθαρη η ταυτότητα και απόψε. Τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτή. Στην Ελλάδα τα λέιζερ ανήκουν στην διοργάνωση, στο παιχνίδι. Είναι κάτι νορμάλ. Δεν μας αρέσει αλλά συμβαίνει. Δεν είναι εύκολο να κοντρολάρεις 60.000 κόσμο στις κερκίδες».

Για τον Μούντρικ: «Ξοδεύουμε χρόνο όλοι για να βοηθάμε τους παίκτες. Και με τον Μούντρικ το ίδιο, τον βοηθάμε να πατάει περιοχή και να σκοράρει. Έχει βελτιωθεί σε αυτό και σκοράρει γκολ. Αυτό ισχύει για όλους τους εξτρέμ. Να βρίσκονται στη κατάλληλη θέση για να σκοράρουν. Βελτιώνεται, αργά-αργά, αλλά θα φτάσει εκεί για να σκοράρει περισσότερα γκολ».

Για το rotation: «Δώσαμε ευκαιρίες στους παίκτες και την πήραν. Θέλουμε όλους τους παίκτες να κάνουν τα σωστά πράγματα. Τώρα θα κάνουμε ξανά αλλαγές για την Κυριακή. Η ταυτότητα της ομάδας παραμένει ίδια και αυτό είναι το σημαντικό. Παίζουμε εκεί που μας άξιζε γιατί πέρσι τερματίσαμε σε θέση που μας έδωσε συμμετοχή στο Conference League. Το ποδόσφαιρο σου δίνει αυτό που σου αξίζει. Αν μας αξίζει του χρόνου θα παίξουμε στο Champions League».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα