Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Μας λείπει το καθαρό μυαλό, ήμασταν δεύτεροι σε όλα»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Μας λείπει το καθαρό μυαλό, ήμασταν δεύτεροι σε όλα»

Newsroom
dabrauskas
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα από την Χαρτς για την 2η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Σαφώς απογοητευμένος και από το αποτέλεσμα, αλλά και με την εικόνα της ομάδας του.

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε για την μεγάλη πίεση που άσκησαν οι αντιπάλοι και που ανάγκαζαν τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σε συνεχόμενα λάθη. Η Κυπριακή ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και η Χαρτς κατάφερε να διαχειριστεί εξαιρετικά το πολύ γρήγορο της προβάδισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχική δήλωση:

«Συγχαρητήρια στη Χαρτς, μας έβαλαν τρομερή πίεση και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα όσο θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και τώρα βλέπουμε πως δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε, μας λείπει το καθαρό μυαλό. Έγινε αυτό που είχαμε προβλέψει σήμερα… Ήμασταν δεύτεροι σε όλα αλλά μετά το 2-0 δεν τα παρατήσαμε. Είμαστε εδώ και τρία σερί παιχνίδια χωρίς γκολ και αυτό μας προβληματίζει. Η Χαρτς ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας κάποιες προπονήσεις και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Το να παίζεις εκτός σε ευρωπαϊκό επίπεδο πάντα είναι δύσκολο και εμείς στο παρελθόν έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και αυτό δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Θα επιστρέψουμε σύντομα, να το ξέρετε αυτό».

Για τις αλλαγές των Σεμέδο και Σίμιτς:

«Για τον Σεμέδο δεν έγινε αναγκαστική αλλαγή, ήταν θέμα τακτικής. Για τον Σίμιτς είχαμε αποφασίσει να αγωνιστεί ως ένα σημείο του αγώνα».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα