Πελίστρι: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε τρία γρήγορα γκολ και άλλαξε ο ρυθμός»

Newsroom
Πελιστρι

bet365

Οι δηλώσεις του σκόρερ του Παναθηναϊκού, Φακούντο Πελίστρι, μετά την ήττα από την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός «κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα από τους Μπλε με το ευρύ 4-1. Το γκολ της τιμής για το Τριφύλλι πέτυχε ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος μίλησε μετά το ματς και αναφέρθηκε τόσο στο καλό πρώτο μέρος της ομάδας του, όσο και στα τρία τέρματα που πέτυχαν οι Λονδρέζοι μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών.

«Τέτοιου είδους αγώνες, ζητάνε πάντοτε να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου. Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσαν και πέτυχαν διαδοχικά τα γκολ. Σε αυτούς τους αγώνες οι λεπτομέρειες είναι εκείνες οι οποίες ρυθμίζουν και παίζουν ρόλο, αν δεν καταφέρεις να βρεις τις λύσεις σε αυτές τις λεπτομέρειες, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Αυτό το οποίο κρατάω είναι το θετικό τρόπο με τον οποίο ξεκινήσαμε και από εκεί και πέρα να βλέπουμε τα θετικά και να κοιτάμε να πάμε μπροστά.

Καταρχήν την στιγμή που η αντίπαλη ομάδα βγήκε από την πίεση και άρχισε να έχει την κατοχή, ήτανε και η περίοδος που δεχτήκαμε τα γκολ. Γενικά όμως θα πω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, βεβαίως δέχτηκε 3 γρήγορα γκολ αλλά όταν δέχεσαι τόσο γρήγορα γκολ, καταλαβαίνεις ότι αλλάζει και ο ρυθμός του παιχνιδιού. Όμως όπως είπα και πριν κρατάω τα θετικά, πιέσαμε ψηλά είχε ένταση ο αγώνας και πιστεύω ότι αυτή η πίεση και η ένταση θα μας βοηθήσουνε ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον», ανέφερε ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός.

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα