Conference League: «Τεσσάρα» και 2/2 η Φιορεντίνα, απώλεια για τη Μπέτις, πρώτος βαθμός για την Κοπεγχάγη

Newsroom
fiorentina

bet365

Μεγάλη νίκη πήρε η Φιορεντίνα στην έδρα της Σεν Γκάλεν (2-4), ενώ η Κοπεγχάγη απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μπέτις (1-1). Σκόραρε ο Πέλκας στη «βαριά» ήττα της Μπασακσεχίρ από την Τσέλιε (5-1).

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Ξεχώρισε το 4-2 της Φιορεντίνα στην έδρα της Σεν Γκάλεν, ενώ η Λουγκάνο του Παπαδόπουλου, που έπαιξε σε όλο το ματς, πέρασε από την Μλάντα Μπόλεσλαβ (0-1), με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι. Βασικοί αγωνίστηκαν επίσης οι Κανελλόπουλος και Αντζουλάς στη νίκη της Ελσίνκι επί της Ντινάμο Μινσκ (1-0), όπως και ο Χατζηδιάκος για την Κοπεγχάγη, με τους Δανούς να παίρνουν έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Μπέτις. Ο Πέλκας χρίστηκε σκόρερ στη... συντριβή της Μπασακσεχίρ από την Τσέλιε (5-1).

«Τεσσάρα» για τη Φιορεντίνα, έμεινε στην ισοπαλία η Μπέτις

Σε ένα «χορταστικό» ματς, η Φιορεντίνα επικράτησε της Σεν Γκάλεν εκτός έδρας (2-4) και πήρε τη δεύτερη νίκη της. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 23' με τον Μαμπίμπι, με το 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Φιορεντίνα μπήκε αποφασισμένη και γύρισε το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά. Κουάρτα και Ικονέ σκόραραν στο 50' και το 54', αλλά η Σεν Γκάλεν ισοφάρισε με τον Γκόρτλερ έξι λεπτά μετά. Οι Βιόλα απάντησαν εκ νέου με τον Ικονέ στο 69', ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκόσενς διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ της Φιορεντίνα.

Ούτε και τώρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη η Μπέτις, αφού έμεινε στο 1-1 με την Κοπεγχάγης του (βασικού στην ενδεκάδα) Παντελή Χατζηδιάκου. Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές, σημειώθηκε ένα τρομερό γκολ με τον Εζαλζουλί να εξαπολύει έναν «κεραυνό» αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή των Δανών, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας στο 8ο λεπτό. Η Κοπεγχάγη ισοφάρισε χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ντικς στο 77ο λεπτό, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Το γκολ της τιμής ο Πέλκας στην ήττα της Μπασακσεχίρ

Η Τσέλιε έκανε... πάρτι απέναντι στην Μπασακσεχίρ του Δημήτρη Πέλκα που αγωνίστηκε για 80 λεπτά. Η Τσέλιε βρέθηκε μπροστά με 3-0 από το ημίχρονο, με τους Τούρκους να έχουν καταρρεύσει. Στις αρχές του δεύτερου μέρους, οι Σλοβένοι έκαναν το 4-0 για να έρθει ο Πέλκας στο 75' και να μειώσει σε 4-1 παίρνοντας το... ριμπάουντ από κοντινή απόσταση. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κούκις δύο λεπτά μετά, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Conference League:

Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ - Σερκλ Μπριζ 3-1
Τσέλιε - Μπασακσεχίρ 5-1
ΑΠΟΕΛ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα 0-1
Τζουργκάρντεν - Βιτόρια Γκιμαράες 1-2
Γάνδη - Μόλντε 2-1
Χαρτς - Ομόνοια 2-0
Γιαγκελόνια - Πετροκούμπ 2-0
Λαρν - Σάμροκ Ρόβερς 1-4
Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4
Ραπίντ Βιέννης - Νόα 1-0
Σεν Γκάλεν - Φιορεντίνα 2-4
Μπέτις - Κοπεγχάγη 1-1
Ελσίνκι - Ντινάμο Μινσκ 1-0
Μλάντα Μπόλεσλαβ - Λουγκάνο 0-1
Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Λίντσερ 2-0
Πάφος - Χάιντενχαϊμ 0-1
Δε Νιου Σέιντς - Αστάνα 2-0
Μπάτσκα Τόπολα - Λέγκια Βαρσοβίας 0-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα