Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του στη League Phase του Conference League

Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του στη League Phase του Conference League

Newsroom
panathinaikos_intime.jpg

bet365

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 29η θέση της League Phase του Conference League, όμως ακόμη το τουρνουά έχει... δρόμο και το πρόγραμμά του «ανοίγει».

Την ήττα (4-1) από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ γνώρισε χθες (24/10) ο Παναθηναϊκός, που πλέον βρίσκεται στην 29η θέση της League Phase του Conference League.

Oπου οι ομάδες που θα τερματίσουν από το 1 ως και το 8 θα προκριθούν απευθείας στους «16», ενώ εκείνες από το 9 μέχρι και το 24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες playoffs (σ.σ. οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις έδρες των clubs που θα είναι στο 17-24 και οι ρεβάνς σε εκείνες των 9-16, όσα τερματίσουν από το 25 και κάτω θα ολοκληρώσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις).

Την επόμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» θα παίξουν στη Σουηδία με την Τζουγκάρντεν, ενώ μετά από αυτό το ματς θα κληθούν να δώσουν δύο παιχνίδια ως γηπεδούχοι (με Ελσίνκι, Δυναμό Μινσκ) και ένα ως φιλοξενούμενοι στην Ουαλία από τη Δε Νιου Σεντς.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League

Τζουγκάρντεν - Παναθηναϊκός (7/11)
Παναθηναϊκός - Ελσίνκι (28/11)
Δε Νιου Σεντς - Παναθηναϊκός (12/12)
Παναθηναϊκός - Δυναμό Μινσκ (19/12)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα