Καρσέδο: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»

Καρσέδο: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»

Newsroom
ΚΑΡΣΕΔΟ
Ικανοποιημένος από την απόδοση και απογοητευμένος από την ήττα με 0-1 από τη Χάιντενχαϊμ, ήταν ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Παρά την καλή εικόνα που παρουσίασε στο «Αλφαμέγα», η Πάφος ηττήθηκε με 0-1 από τη Χάιντενχαϊμ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στη 2η αγωνιστική του Conference League.

Παρά την ήττα, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, προφανώς όμως τον απογοήτευσε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή, δύσκολη και δυνατή ομάδα. Φάνηκε και στις πολλές μονομαχίες που χάσαμε Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε».

 

Για το τι έφταιξε και στο τέλος η ομάδα δεν έφτιαξε με την ίδια ενέργεια φάσεις:

«Είχαμε κάποιες καλές ενέργειες και επιθετικές προσπάθειες στο α’ μέρος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ήταν μια πολύ δυνατή και ψηλή ομάδα. Ήταν όμως απαιτητικός ο αγώνας, μείναμε από δυνάμεις και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα