Σμιντ: «Η Πάφος έχει μονάδες και ποιότητα για να προκριθεί στην επόμενη φάση»

Newsroom
ΦΡΑΝΚ ΣΜΙΝΤ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Πάφο ο Φρανκ Σμιντ, μετά το διπλό της Χάιντενχαϊμ (0-1) στο «Αλφαμέγα» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Όπως πριν, έτσι και μετά την αναμέτρηση με την Πάφο, ο τεχνικός της Χάιντενχαϊμ «αποθέωσε» την κυπριακή ομάδα. Ο Φρανκ Σμιντ μετά το 0-1 της γερμανικής ομάδας μέσα στο «Αλφαμέγα» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, εξήγησε πως το σύνολο του Καρσέδο έχει τις μονάδες και την ποιότητα ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά τη δική του ομάδα, τόνισε πως πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη, έχοντας προβλήματα στην αριστερή της πλευρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη για εμάς. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για αυτή τη νίκη, ήταν ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε ευκαιρία και σκοράραμε. Στο ημίχρονο είχα πει στην ομάδα ότι έχουμε κάποια προβλήματα από την αριστερή πλευρά. Γι’ αυτό έκανα τις δύο αλλαγές στο 52'.

 

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη η Πάφος αλλά μετά ισορροπήσαμε τον αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη δύσκολη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην διοργάνωση και εμάς είναι η πρώτη μας φορά στην Ευρώπη όπως και για την Πάφο».

Για το πως του φάνηκε η ομάδα της Πάφου:

«Έχει καλές μονάδες και καλή ποιότητα για να προχωρήσει στην επόμενη φάση η Πάφος».

@Photo credits: Heidenheim FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα