ΑΠΟΕΛ: Δύσκολος δρόμος

ΑΠΟΕΛ: Δύσκολος δρόμος

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Μπόρτας Μπάνια Λούκα το βράδυ της Πέμπτης (24/10) «στένεψε» ακόμη περισσότερο τα περιθώρια στον ΑΠΟΕΛ, που πρέπει να παλέψει αν θέλει να συνεχίσει στο Conference.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της League Phase του Conference League, έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό από ισοπαλία κόντρα στη Σάμροκ και ήττα εντός έδρας από την Μπόρατς.

Παρά τα προβλήματα, υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, με τέσσερις αναμετρήσεις να απομένουν για να παλέψει η ομάδα του Χιμένεθ για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς στον ορίζοντα αρχές του επόμενου μήνα εμφανίζεται η Φιορεντίνα, ομάδα που έφτασε στους τελικούς της διοργάνωσης τα δύο τελευταία χρόνια.

Αυτή η αναμέτρηση θα αποτελέσει καίριο σημείο για την πορεία των «γαλαζοκιτρίνων», οι οποίοι μέχρι τότε πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους σε όλους τους τομείς. Η απόδοση μέχρι στιγμής δείχνει πως χρειάζονται δραστικές αλλαγές αν θέλουν να επανέλθουν δυναμικά στη διεκδίκηση.

 

Στόχος, όπως υπολογίζεται, είναι οι 7 βαθμοί που αναμένεται να δώσουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτοι αγώνες δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιστρέψει την πορεία του στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Μόνο με αποφασιστικότητα και άμεση προσαρμογή στις απαιτήσεις της διοργάνωσης μπορεί να διεκδικήσει την πολυπόθητη πρόκριση. Τα περιθώρια στενεύουν, αλλά η ελπίδα δεν έχει χαθεί.

Ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στην 24η θέση από τις 36 ομάδες. Αυτές που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-8 θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16». Οι ομάδες των θέσεων 9-24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες playoffs. Οι τελευταίες 12 ομάδες αποκλείονται.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα