ΑΠΟΕΛ: Κυρίαρχος στη σκηνή, θεατής του αποτελέσματος

ΑΠΟΕΛ: Κυρίαρχος στη σκηνή, θεατής του αποτελέσματος

Newsroom
ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Μπορεί η ήττα από την Μπόρατς (0-1) να έφερε μουρμούρα και απογοήτευση, ωστόσο η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο χορτάρι ήταν αρκετά καλή, και το μόνο που έλειψε ήταν η ουσία, το γκολ.

Η ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Μπόρατς μπορεί να ήρθε ως ένα ακόμα πλήγμα στην πορεία του, όμως η εμφάνιση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν αποκαρδιωτική.

Παρά τις διακυμάνσεις στην απόδοση, έδειξε αγωνιστικότητα, πάθος και έφτασε κοντά σε αυτό που της έλειψε: το γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε στο γήπεδο, ελέγχοντας τον ρυθμό και βάζοντας έντονη πίεση στους Βόσνιους. Ωστόσο, η ατυχία έβαλε το δικό της «χέρι», με την ακύρωση ενός γκολ για χιλιοστά λόγω οφσάιντ και την αστοχία στις πέντε ευκαιρίες του τελευταίου ημιώρου.

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ θύμιζε μια ομάδα που έπαιζε με τον αντίπαλο όπως η γάτα με τον ποντικό, με τις διαδοχικές φάσεις να φανερώνουν την αδυναμία της Μπόρατς να αντισταθεί στην επιθετική ορμή των γηπεδούχων. Όμως, αυτό που μέτρησε τελικά ήταν το αποτέλεσμα. Και για δεύτερη φορά στα τελευταία έντεκα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ΓΣΠ, η ομάδα αναγκάστηκε να δεχτεί την πικρή γεύση της ήττας.

Παρά την απογοήτευση που διακρίνονταν στα πρόσωπα των παικτών, δεν χωρά αμφιβολία πως η τύχη γύρισε την πλάτη τους. Η αποτυχία να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργεί προβληματισμούς, ωστόσο, η απόδοση δείχνει ότι το αγωνιστικό μέλλον παραμένει ανοιχτό.

 

Η ήττα, αν και ποτέ δεν είναι καλοδεχούμενη, μπορεί να λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη για το υπόλοιπο της σεζόν. Η προσπάθεια υπήρξε αξιέπαινη, και η έλλειψη του γκολ, αν και καθοριστική, δεν αναιρεί τα θετικά στοιχεία που εμφανίστηκαν στο γήπεδο.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα