Τσέλσι: Επεισόδιο μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών των Μπλε στο «ΟΑΚΑ» (vid)

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομίας και οπαδών της Τσέλσι

bet365

Επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από τη θύρα τους στο «ΟΑΚΑ» καταγγέλλουν οπαδοί της Τσέλσι, με βίντεο που ανέβηκε στα social media να δείχνει την ένταση που επικράτησε μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι φίλοι της Τσέλσι που ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό είδαν την ομάδα τους να επικρατεί με 4-1 μέσα στο «ΟΑΚΑ», αλλά εκτός από τους πανηγυρισμούς της νίκης η βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο περιλάμβανε και επεισόδια.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε η διάσημη tiktoker των Μπλε, Astrid Wett, επικράτησε ένταση μετά το παιχνίδι μεταξύ της αστυνομίας και μερίδας οπαδών των Λονδρέζων, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν άτομα ανάμεσά τους κι έναν από τους stewards του γηπέδου που βρέθηκε στο σημείο.

Η εν λόγω tiktoker έκανε λόγο για επίθεση της αστυνομίας προς την πλευρά τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο: «παράνοια, η αστυνομία στο εξωτερικό είναι τρελή».

 
@astridwett

Mental, foreign police are CRAZY 🤬

♬ original sound - astridwett

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα