Ομόνοια: Με «κάτω τα χέρια» 3η σερί ήττα, κόουτς βρες τι φταίει χθες!

Ομόνοια: Με «κάτω τα χέρια» 3η σερί ήττα, κόουτς βρες τι φταίει χθες!

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Την 3η της διαδοχική ήττα υπέστη από τη Χαρτς (2-0) η Ομόνοια, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στο «μικροσκόπιο» να καλείται να βρει άμεσα λύσεις, πριν να είναι πολύ αργά για το «τριφύλλι».

Μία από τα ίδια και στο Εδιμβούργο, απογοητεύοντας τους 1,100 φίλους της η Ομόνοια που βρέθηκαν στο πλευρό της. Περισσότερο από επιτακτική η ανάγκη νίκης τη Δευτέρα με την Καρμιώτισσα, αλλιώς ζορίζουν «επικίνδυνα» τα πράγματα.

«Δεν δούλεψε το πλάνο μας. Δεν είχαμε κατοχή, ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις φάσεις, ήταν πιο γρήγοροι και καλύτεροι από εμάς και σε γενικές γραμμές καλύτεροι από εμάς». Τάδε έφη Βάλντας Νταμπράουσκας, αποτυπώνοντας πλήρως την εικόνα του αγώνα στο «Tynecastle Park». Με αφοπλιστική ειλικρίνια ταυτοχρόνως ο Λιθουανός κόουτς, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι δεν του βγήκε ότι σχεδίασε για το ψεσινό παιχνίδι. Ελέγχεται σαφώς ο προπονητής των «πράσινων» για ένα ακόμη ματς όσον αφορά τις επιλογές του και τη γενικότερη διαχείριση του ρόστερ.

«Χαραμίζεται» χωρίς λόγο στο «10» ο Χάμπος, ο Λοΐζου στο διάστημα που αγωνίστηκε ανέδειξε επίσης μια λάθος επιλογή. Το χθεσινό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την προοπτική των «πράσινων» στη League Phase του Conference League δεν είναι καταστροφικό. Ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο η κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται τείνει να γίνει άκρως ανησυχητική. Τρίτη διαδοχική ήττα, χωρίς γκολ! Και 4η στα 5 τελευταία παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις.

ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ

 

Και η… μπάλα είναι στον Βάλντας Νταμπράουσκας.Καλείται να βγει μπροστά και να «ξανακερδίσει» πρωτίστως τους παίκτες του και κατ´επέκταση τον κόσμο, ώστε να δοθεί ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο. Να «σπάσει αβγά», να προβεί στις τομές που ο ίδιος κρίνει, ων ο απόλυτος άρχοντας και να γυρίσει το διακόπτη. Άλλωστε μας έδειξε ο Λιθουανός με τα διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα την περίοδο του καλοκαιριού ότι μπορεί και σωστά να στήσει την ομάδα του και να την καθοδηγήσει. Με απαραίτητη προϋπόθεση να αναθεωρήσει κάποια σημαντικά πράγματα και να εμφανιστεί εκ νέου με καθαρό μυαλό. Το υλικό είναι top, αλλά το μάτι των παικτών πλέον δε γυαλίζει και αυτό έχει αντίκτυπο. Και πρέπει να βρεθούν οι λύσεις «χθες».

Η Ομόνοια πρέπει να επανέλθει στις νίκες τη Δευτέρα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού», χωρίς ίχνος υπερβολής. Μυϊκός ο τραυματισμός του Σίμιτς(ένας ακόμη), η αξιολόγηση του προβλήματος του θα γίνει από την ιατρική ομάδα. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στην Σκωτία και ακολούθως θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Α.Γ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα