Ολυμπιακός: Ο Μπρνιτς σκόραρε κι έδωσε ασίστ κόντρα στην Μπασακσεχίρ (vid)

Newsroom
Ο Μπρνιτς του Ολυμπιακού σκόραρε κι έδωσε ασίστ κόντρα στην Μπασασεχίρ (vid)

bet365

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Τσέλιε, Ιβάν Μπρνιτς έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση στον θρίαμβο των Σλοβένων με 5-1 επί της τουρκικής Μπασακσεχίρ σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ.

Η Τσέλιε διέλυσε με 5-1 την Μπασακσεχίρ μέσα στην Σλοβενία για την 2η αγωνιστική του League Stage του Conference League και ο Ιβάν Μπρνιτς, που αγωνίζεται στην ομάδα από την Σλοβενία ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα.

Ο 23χρονος Κροάτης εξτρέμ σκόραρε αρχικά για το 2-0 της ομάδας του στο 30ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Κούτσις και «τσαφ» που έκανε ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών, Ουσεϊνού Μπα κι έπειτα στο 77ο λεπτό του αγώνα άλλαξαν οι ρόλοι και ήταν εκείνος που έδωσε στην ασίστ στον Λιθουανό Κούτσις για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Ο Ιβάν Μπρνιτς των «ερυθρολεύκων» έχει σημείωσει 16 συμμετοχές από την αρχή της σεζόν ξεπερνώντας τα 900 λεπτά κι έχει σκοράρει τρία γκολ ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ.

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα