Παναθηναϊκός: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ματς με την Τζουργκάρντεν

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Τζουγκάρντεν

bet365

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο του πως άνοιξαν οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Τζουργκάρντεν.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η προθεσμία για τις αιτήσεις για τα εισιτήρια του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Τζουργκάρντεν στην Σουηδία για την 3η αγωνιστική του League Stage του Conference League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Νοεμβρίου στις 22:00.

Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» θα μπορούν να στείλουν τα αιτήματά τους από σήμερα μέχρι και την επόμενη Παρασκευή (01/11), με την τιμή των εισιτηρίων να φτάνει τα 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Djurgarden – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου 2024, τα εξής:

 

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν από Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024.

Τα αιτήματα αποστέλλονται στη διεύθυνση [email protected].

Τα αιτήματα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία, γραμμένα σε κεφαλαία και με λατινικούς χαρακτήρες για κάθε κάτοχο εισιτηρίου: ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, e-mail. Επίσης είναι απαραίτητα: ημερομηνία αναχώρησης, αεροπορική εταιρεία, κωδικός πτήσης (ίδια στοιχεία και για την επιστροφή), ξενοδοχείο διαμονής.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Μετά την υποβολή του αιτήματός σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση και περαιτέρω οδηγίες».

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα