Παναθηναϊκός: «Μια ξεχωριστή βραδιά για να τιμήσουμε τον starman μας» (vid)

Newsroom
Στη μνήμη του Μπάλντοκ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε video στα Social Media με στιγμές από τις ενέργειες που έγιναν στο ματς με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ προς τιμήν του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο αγώνας με την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού μετά την τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ και τόσο η πράσινη ΠΑΕ, όσο και ο κόσμος της ομάδας τίμησαν τη μνήμη του διεθνή μπακ με τον τρόπο τους.

Ο Παναθηναϊκός μοίρασε χαρτόνια στον κόσμο με το Νο. «32» που είχε στη φανέλα του στο Τριφύλλι ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, 32 παιδιά έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο με σημαίες με το Νο. «32», τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, οπαδοί σήκωσαν πανό, ενώ ο Ίαν Στρατής και η μπάντα του έπαιξαν στο Ολυμπιακό Στάδιο το «Starman» του Ντέιβιντ Μπάουι με την... παραλλαγή των φίλων της Σέφιλντ στο σύνθημα για το Μπάλντοκ.

Το Τριφύλλι ανέβασε video με αυτές τις στιγμές στα Social Media, το οποίο είχε λεζάντα: «Μια ξεχωριστή βραδιά για να τιμήσουμε τον starman μας Τζορτζ Μπάλντοκ. Πάντα μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα