Football Meets Data: Μειώθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης για Πάφο, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ

Newsroom
apoel_pafos_omonoia
Σύμφωνα με την εξειδικευμένη πλατφόρμα στατιστικών Football Meets Data, οι πιθανότητες πρόκρισης για Πάφο, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ μειώθηκαν, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τους στην 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά της Πέμπτης για το κυπριακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, καθώς ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Πάφος γνώρισαν τις ήττες από Μπόρατς, Χαρτς και Χαΐντενχαιμ αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa Conference League.

Μετά τα αποτέλεσματα της 2ης αγωνιστικής, η εξεδεικευμένη πλατφόρμα στατιστικών ποδοσφαίρου Football Meets Data, δημοσίευσε τις πιθανότητες των κυπριακών ομάδων (Πάφος, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια) να βρίσκονται στην τελική οχτάδα και 24αδα της League Phase του Conference League.

Ο άσχημος απολογισμός των κυπριακών ομάδων το βράδυ της Πέμπτης (24/10), με τρεις ήττες χωρίς καν να πετύχουν γκολ, όπως είναι λογικό έδωσε ένα ισχυρό πλήγμα στις πιθανότητές τους για πρόκριση σε σχέση με τα ποσοστά που δόθηκαν μετά την πρεμιέρα.

Η Ομόνοια, παρά την ήττα της από την Χαρτς, έχει ακόμα τις περισσότερες πιθανότητες από τις τρεις εκπροσώπους της Κύπρου, καθώς βρίσκεται πλέον στην 18η θέση με ποσοστό 76%, ενώ για απευθείας πρόκριση (να βρεθεί δηλαδή στην τελική οχτάδα), έχει 11% (είχε 32% πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής).

 

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την ομάδα της Πάφου, μετά την ήττα από την Χαϊντενχαιμ. Η 15η θέση αποτελεί παρελθόν, καθώς πλέον βρίσκεται στην 20η, ενώ οι πιθανότητες να βρεθεί στην πρώτη 24άδα μειώθηκαν στο 76% (είχε 85% πριν την έναρξη των αγώνων). Όσο για το ενδεχόμενο απευθείας πρόκρισης στους «16» του Confernce League με μία θέση στην πρώτη οκτάδα οι πιθανότητες για την παφιακή ομάδα μειώθηκαν από το 22% στο 8%.

Tέλος, τα πράγματα έγιναν αρκετά πιο δύσοιωνα για τον ΑΠΟΕΛ, μετά την οδυνηρή ήττα από την Μπόρατς. Από την 23η θέση, οι πρωταθλητές Κύπρου βρέθηκαν στην 29η, με το 65% για πλασάρισμα στην πρώτη 24άδα να μειώνεται σε 35%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει μόλις 1% πιθανότητες (!) για να είναι στην πρώτη οχτάδα (είχε μόλις 8%).

Δείτε παρακάτω τον ανανεωμένο πίνακα της πλατφόρμας Football Meets Data:

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα